RIVER SKATE TEAM GO’S 24KIKA

Van Vrijdag 1 tot Zaterdag 2 september, gaan een 30tal leden van het River Skate Team 24 uur skeeleren voor de stichting KiKa. Dit gaan zijn doen tijdens het evenement 24kika, die dit jaar hun 20e editie organiseren. Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) is een Nederlandse stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoeken en andere activiteiten op het gebied van kinderkankerbestrijding.

Dit jaar zal er 24 uur gereden worden op het ongeveer 2 km lange parcours op de Nedereindseberg in Utrecht. Zoals de naam al doet vermoeden, zit er een aardig klimmetje in het parcours en dat maakt het voor de rijders extra uitdagend.

De 30 rijders (van jong tot oud) van de skeelervereniging uit Zuilichem zijn verdeeld over 5 verschillende teams. In estafettevorm zullen zij de 24 uur gaan volbrengen.

De start is op vrijdag 1 september om 15.00u en de finish 24 uur later, op zaterdag 2 september om 15.00u.

Doneren kan nog altijd via www.24kika.nl